Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραδοσιακά Κάλαντα στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη

Χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Μαθητές από έντεκα Ελληνικά Σχολεία κοινοτήτων της Νέας Αγγλίας, συνοδευόμενοι από δασκάλους και γονείς, επισκέφθηκαν τον Γενικό Πρόξενο, Συμεών Τέγο, για να του ευχηθούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία στο πιάνο του μουσικοδιδασκάλου, Παναγιώτη Λιαρόπουλου, τα παιδιά έψαλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Προξενείου, και έλαβαν ως δώρο από τον Γενικό Πρόξενο ο καθένας το παραδοσιακό ελληνικό καραβάκι των Χριστουγέννων.  

Παρών στην εορταστική εκδήλωση ήταν και ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τον Γενικό Πρόξενο.

Ο κ. Τέγος, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία και την κόρη τους, καλωσόρισαν τον Σεβασμιότατο και τους μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους και τους ευχαρίστησαν θερμά που τίμησαν με την παρουσία τους τα προεόρτια των Χριστουγέννων.

Πηγή: Greek News Usa

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More