Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραδοσιακή μουσική και χορός στην εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Μπίλεφελντ

Με μαζική παρουσία της τοπικής κοινότητας αλλά και ομογενειακών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση  που διοργάνωσε ο Ηπειρώτικος Σύλλογος  Μπίλεφελντ,  η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα Ravensberger Spinnerei.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Ποντιακός Σύλλογος του Μπίλεφελντ και Περιχώρων, ο Θρακιώτικος Σύλλογος, ο Κρητικός Σύλλογος, ο Θεσσαλικός Σύλλογος, ο Ηπειρώτικος
Σύλλογος Αννοβέρου «Η Πίνδος», η Ελληνική κοινότητα Μπίλεφελντ, η θεατρική ομάδα της περιοχής και ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Πλέττεμπεργκ. Παρούσα ήταν και η  Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, την οποία  εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτριος Ντόκος, ο ταμίας Γιώργος Κουτσοκέρης και το μέλος Βασίλης Τζώρτζης.

Οι παριστάμενοι απόλαυσαν πλούσιο γεύμα με παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, ενώ διασκέδασαν με το ελληνικό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε ορχήστρα, με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου, Κώστα Κάκκο και τον Λευτέρη Τζίμα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πρόγραμμα παραδοσιακών χορών που παρουσίασαν οι χορευτικές ομάδες και η Νεολαία του Συλλόγου.

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση κάλυψε το κανάλι  Ήπειρος tv και το Ράδιο
Ήπειρος 94.5 Fm Stereo.

• (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, Πηγή Europolitis.eu)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More