Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πιστός “στρατιώτης” ο Φλίσκας

 

Ο Πανσερραϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο με τον Κώστα Φλίσκα στο πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Η ομάδα των Σερρών προσέφεραν ως ανταμοιβή της πολύ καλής δουλειάς του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ξάνθης με νέο συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Φλίσκας ως Γενικός Αρχηγός συντελεί στην ομαλή λειτουργία ανάμεσα σε ομάδα και διοίκηση και όπως φάνηκε η παρουσία του ήταν άκρως παραγωγική. Στην ποδοσφαιρική του θητεία αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και για πολλά χρόνια, 14 στον αριθμό, στην Ξάνθη. Μάλιστα κρατά και το ρεκόρ του μακροβιότερου ποδοσφαιριστή σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φλίσκα. Οι δύο πλευρές ανανεώνουν με χαρά τη συμφωνία τους, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, να συνεχίζει να προσφέρει, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στους “κόκκινους”.

Ο Κώστας Φλίσκας είναι γεννημένος στις 29/12/1980 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και για 14 χρόνια στον Α.Ο. Ξάνθη, ολοκληρώνοντας την πολυετή καριέρα του, ως ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστή σε έναν σύλλογο, της Super League.

Από το 2020 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός του Πανσερραϊκού, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο, μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος και της Διοίκησης»

Το άρθρο Πιστός “στρατιώτης” ο Φλίσκας εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More