Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδαρικό του πλοίου Διαγόρας στο λιμάνι Μυτιλήνης-Δηλώσεις νέου δημάρχου Π. Χριστόφα

Ποδαρικό στο λιμάνι της Μυτιλήνης έκανε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πρωτοχρονιάς το πλοίο Διαγόρας προερχόμενο από Πειραιά και Χίο. Οι αρχές της πόλης επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον καπετάνιο του πλοίου και του ευχήθηκαν «καλές θάλασσες».

Τις πρώτες δηλώσεις για τη νέα χρονιά έκανε επισκεπτόμενος το πλοίο Διαγόρας, ο νέος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, όπου ευχήθηκε «καλή χρονιά στον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου, καλή χρονιά με υγεία και ενότητα σε όλο τον κόσμο. Ξεκινάμε να στηρίζουμε όποιον έχει ανάγκη και να προσπαθήσουμε αυτό που μας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες να το κάνουμε πράξη, να χτίσουμε το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας. Όλοι μαζί με την βοήθεια της κοινωνίας θα τα καταφέρουμε!».

Τιμητική πλακέτα έδωσε στον καπετάνιο του πλοίου ο απερχόμενος δήμαρχος Στρατής Κύτελης, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης, ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Παπαδόπουλος, ο διευθυντής Εμπορικών γραμμών Βορείου Αιγαίου και Δωδεκανήσου της Attica Group Αλέξανδρος Βαμβακάς και κεντρικός ναυτιλιακός πράκτορας της Attica Group στη Λέσβο, Ηλίας Πίκουλος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More