Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολύ πιθανό η Παρί Σεν Ζερμέν να πουλήσει τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι

Μεγάλη πλέον είναι η πιθανότητα οι δρόμοι του Νεϊμάρ και της Παρί Σεν Ζερμέν να χωρίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή τόσο προς τους συμπαίκτες του, όσο και προς τα μέλη της ομάδας από την Γαλλία.

Σύμφωνα με το ισπανικό AS, οι Γάλλοι θα κοιτάξουν να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο σταρ το καλοκαίρι, δίνοντας τέλος στην παρουσία του Νεϊμάρ στο Παρίσι, που για χάρη του είχαν δώσει το αστρονομικό ποσό των 220.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Φαίνεται πως αυτό που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τις δύο πλευρές ήταν η συμπεριφορά του Νεϊμάρ στην ήττα της Παρί ενάντια στην Μονακό με 3-1, προς τους συμπαίκτες του αλλά και προς τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τον Λουίς Κάμπος.

Βίντεο που τραβήχτηκε από θεατή του αγώνα δείχνει τον Νεϊμάρ φανερά ενοχλημένο να φωνάζει στον Βιτίνια, επειδή δεν του δόθηκε η μπάλα. Επίσης συνεχώς φώναζε στον Ούγκο Ετικιτέ, ενώ ακόμα και οι αντίπαλοι παίκτες της Μονακό έδειχναν πως δεν πίστευαν την συμπεριφορά που είχε ο Βραζιλιάνος στον αγωνιστικό χώρο.

Neymar getting angry to Vitinha when he didn’t pass the ball..

pic.twitter.com/pJO6V4UAbS

— PSG Report (@PSG_Report) February 12, 2023

Μετά το τέλος του αγώνα ενάντια στην Μονακό, στα αποδυτήρια της ομάδας υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ του Βραζιλιάνου και του Λουίς Κάμπος καθώς ο Βραζιλιάνος συνεχώς έκρινε την δουλειά που έχει κάνει ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More