Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική δεξίωση «Blue Dream»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 26 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Χάμπτονς, η ετήσια φιλανθρωπική δεξίωση «Blue Dream».

Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία συγκεντρώνει, κάθε χρόνο, επιφανή μέλη του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, όχι μόνο από την ελληνοαμερικανική κοινότητα, αλλά τόσο σε Πολιτειακό, όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Εθνικού Κήρυκα», τα έσοδα του φετινού «Blue Dream» διατέθηκαν για τις ανάγκες του Ινστιτούτου Έρευνας για τον Διαβήτη (Diabetes Research Institute Foundation) και του κέντρου για την υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο του παγκρέατος, με την επωνυμία «Project Purple».

Εκ μέρους των δύο ιδρυμάτων, τον ρόλο του συμπροέδρου των εκδηλώσεων είχαν η Αμάντα Σέμες Γκόλντμπεργκ και η Ντενίζ Γκόλντμπεργκ, από το Ινστιτούτο Έρευνας για τον Διαβήτη, αλλά και οι ομογενείς Κάρλι Παντελίδη και Μαριάνα Παντελίδη από το «Project Purple».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς και η γενική εισαγγελέας Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέιμς , οι οποίοι εξέφρασαν επί του πρακτέου την αναγνώρισή τους στην αποστολή του «Blue Dream» αλλά και τον προσωπικό ρόλο του πρωτοπρεσβύτερου π. Αλεξάνδρου Καρλούτσου. Επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν η Αγγελική Γιαννοπούλου, η Όλγα Καρλούτσου και η Κάρεν Μιλ και συμπρόεδροι οι Τζον Κατσιματίδης και Μπρος Μόσλερ.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More