Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρεμιέρα για το «Βραχιόλι της φωτιάς» – Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο απόψε στις 22:00

Η καθηλωτική σειρά της ΕΡΤ που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στο ERTFLIX με πάνω από 1 εκατομμύριο θεατές σε μόλις μία εβδομάδα κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1.

Μετά την αποκλειστική προβολή της στο ERTFLIX, που κατέγραψε περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις, η καθηλωτική σειρά οχτώ (8) επεισοδίων, η οποία μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων στις πιο ζοφερές στιγμές του 20ού αιώνα, θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο, στις 22:00.

Η νέα δραματική σειρά εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς» είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριo.

Ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενσαρκώνει τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More