Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προεκλογικές περιοδείες των πολιτικών αρχηγών στην Ήπειρο

– Τα Ιωάννινα επισκέπτεται σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Η πολιτική ομιλία του θα πραγματοποιηθεί σε συγκέντρωση στις 20:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

– Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί σε Άρτα και Πρέβεζα την ερχόμενη Παρασκευή 5 Μαΐου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Άρτας στις 11:30 πμ. Στην Πρέβεζα ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στις 18:30 μ.μ στο κεντρικό πεζόδρομο της αγοράς.

– Διήμερη περιοδεία στα Ιωάννινα και την Άρτα θα πραγματοποιήσει στις 6 και 7 Μάη ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γ. Βαρουφάκης. Στα Ιωάννινα, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη, θα παρουσιάσει το Σάββατο 6 Μάη, στις 8.30 μμ στα Λιθαρίτσια τους υποψηφίους του νομού και θα συνομιλήσει με τους πολίτες. Στην Άρτα, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρίσκεται στις 10.30 π.μ στον Πρωτομάστορα, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του νομού.

– Στη Θεσπρωτία, την Πάργα και την Άρτα, θα περιοδεύσει την προσεχή Δευτέρα 8 Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στις 12:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κωμόπολη της Παραμυθιάς, στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Πάργα, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα εκφωνήσει ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στην Άρτα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More