Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ κατηγορείται από γυναίκα για βιασμό – Κλήθηκε για κατάθεση

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με την είδηση ότι προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ κατέθεσε στην Αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας έφηβης για βιασμό πριν από μερικά χρόνια!

Οι επικεφαλής της Αστυνομίας έλαβαν για πρώτη φορά μια αναφορά σχετικά με τον ισχυρισμό της γυναίκας για βιασμό της πριν από 21 μήνες.

Ο μάνατζερ, που δεν κατονομάζεται, προσήλθε οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του τη Δευτέρα. Ανακρίθηκε με προσοχή αλλά δεν συνελήφθη. Διεξάγονται περαιτέρω έρευνες προτού αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες ή αν δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα.

Η Αστυνομία δήλωσε: “Την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, η Met έλαβε μια αναφορά εγκλήματος σχετικά με έναν ιστορικό ισχυρισμό για βιασμό.

“Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023, ένας άνδρας ανακρίθηκε υπό επιτήρηση σε αστυνομικό τμήμα”.

Η Sun δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει την ταυτότητα του άνδρα για νομικούς λόγους. Εννοείται ότι αρνείται τον ισχυρισμό περί βιασμού.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Είναι σοκαρισμένος από τον ισχυρισμό και τον διαψεύδει πλήρως”.

Ο κατηγορούμενος άνδρας φέρεται να γνώρισε την καταγγέλλουσα όταν εκείνη έκανε αίτηση για να εργαστεί σε έναν χώρο, που δεν είχε καμία σχέση με τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ με τον οποίο ο άνδρας εμπλέκεται σήμερα.

Πρόσθεσαν: “Ο ισχυρισμός πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω, όταν η καταγγέλλουσα γνώρισε τον ύποπτο αφού έκανε αίτηση για δουλειά σε έναν χώρο με τον οποίο είχε σχέση.

“Ήταν έφηβη εκείνη την εποχή και τώρα είναι μια ώριμη γυναίκα”.

Ο πρώην επιθεωρητής Michael Hames, ειδικός ερευνητής σεξουαλικών εγκλημάτων, δήλωσε: “Με τις καταγγελίες που έχουν έχουν περάσει κάποια χρόνια γενικά, χάνεις πιθανά στοιχεία που θα μπορούσαν να είχαν αποκτηθεί νωρίτερα.

“Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο λόγος του ενός ατόμου αντικρούεται με τον ισχυρισμό του άλλου”.

Πηγή: The Sun
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More