Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προφυλακίστηκαν οι 4 συλληφθέντες για την δολοφονία του 46χρονου στο Δροσερό Ξάνθης – Απολογούνται μέχρι την Τετάρτη

Μέχρι την Τετάρτη πήρε προθεσμία να παρουσιασθεί σε Ανακριτή ο 36χρονος πατέρας που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 46χρονο, στον οικισμό του Δροσερού στην Ξάνθη.

Σημειώνεται πως και οι δύο του γιοι και ο γαμπρός του θα παρουσιασθούν στον Ανακριτή πρώτα, μέχρι την Τετάρτη και μετά στον Εισαγγελέα.

Και οι 4 είναι προφυλακισμένοι.

Το χρονικό

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Δροσερό, όταν ένας 36χρονος σκότωσε -εν ψυχρώ- έναν 46χρονο μέσα στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, προχθές τα ξημερώματα, τέσσερα άτομα, ο 36χρονος πατέρας με δύο γιους και τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος και μετά από διένεξη για προσωπικές διαφορές, ο ένας που κρατούσε το όπλο τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια, ο 36χρονος ανέβασε βίντεο στο TikTok και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Ωστόσο, στο βίντεο εξαπολύει απειλές για το ενδεχόμενο βεντέτας.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένος όπου μετά το χειρουργείο στις πέντε τα ξημερώματα κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Τσακίρη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More