Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης γονέων και μαθητών του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελλών για τα σχολεία της Θεσσαλίας

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που αφορά στη συγκέντρωση χρημάτων για προσφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα πληγωμένα από τις πλημμύρες σχολεία της Θεσσαλίας, προβαίνουν οι γονείς και οι μαθητές των ελληνικών τάξεων του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελλών Ι – Berkendael.

Aναλυτικά η ανακοίνωσή τους με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για το πως μπορεί κανείς να συνδράμει:

Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία στις αρχές του Σεπτέμβρη, άφησαν σχολεία κατεστραμμένα, σχολεία με μεγάλες ζημιές, χωρίς υλικοτεχνική υποδομή. Άφησαν μαθητές που δεν άκουσαν το πρώτο κουδούνι στο οικείο γι’ αυτούς σχολικό περιβάλλον και που η επιστροφή τους στα θρανία συνοδεύεται με ιδιαίτερα πολλές δυσκολίες.

Εμείς, οι γονείς και οι μαθητές των ελληνικών τάξεων του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελλών Ι – Berkendael, νιώθουμε την ανάγκη να συνεισφέρουμε στις προσπάθειες για την αποκατάσταση της καθημερινότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών της Θεσσαλίας. Προς το σκοπό αυτό συγκεντρώνουμε χρήματα για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και εξοπλισμού πληροφορικής.

Υλοποιούμε τη δράση σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικου Σχεδιασμού Θεσσαλίας.

Καλούμε όλους εσάς που θέλετε να συνδράμετε, να καταθέσετε τις εισφορές σας στο λογαριασμό:

ACT FOR THESSALY
BE18 3771 4056 5565

Παράλληλα, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, οργανώνουμε και άλλες δράσεις αλληλεγγύης (συγκέντρωση βιβλίων για δανειστική βιβλιοθήκη, προγράμματα αδελφοποίησης των σχολείων, κοκ).

Πηγή: newsville

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More