Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώην υπουργός των Τόρις αφήνει τα έδρανα της Βουλής για… τηλεοπτικό ριάλιτι

Ο Ματ Χάνκοκ, πρώην υπουργός υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας απομακρύνθηκε από την θέση του ως αναπληρωτής υπεύθυνος για την κομματική πειθαρχία της κοινοβουλευτικής ομάδας των Τόρις επειδή θα συμμετάσχει στο βρετανικό ριάλιτι I’m A Celebrity.

Ο Ματ Χάνκοκ επίσης αποκλείστηκε από το Συντηρητικό Κοινοβουλευτικό Κόμμα αφού εγγράφηκε για να μεταβεί στη ‘ζούγκλα’ για να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι αντοχών I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! (Είμαι Διάσημος…Βγάλε Με Εξω Από Εδώ!).

«Αυτό είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό ώστε να δικαιολογεί την αναστολή της κυβερνητική θέσης του με άμεση ισχύ», είπε ο Σάιμον Χαρτ, ο επικεφαλής της πειθαρχίας των Τόρις.

Ο πρώην υπουργός Υγείας συμφώνησε να ενταχθεί στο πρόγραμμα ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο, “αφού τον σνόμπαρε ο Ρίσι Σουνάκ στη συγκρότηση της νέας του κυβέρνησης”.

Η ποινή αντανακλά την αντίστοιχη που επιβλήθηκε στη συνάδελφο του από τους Τόρις και πρώην υπουργό Πολιτισμού, Ναντίν Ντόρις, όταν εγκατέλειψε το κοινοβούλιο για να μπει στην αυστραλιανή ζούγκλα το 2012.

Ανταπόκριση: Ευδοξία Λυμπέρη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More