Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη συνάντηση εργασίας Δημάρχου Λήμνου με Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Την πρώτη συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη στο Επαρχείο Λήμνου είχαν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα και ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Χασάπης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Άρη Ελευθερίου, του Επάρχου Λήμνου κ. Απόστολου Κουτσογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων κ. Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή και του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για αγροτικά θέματα Λήμνου κ. Άγγελου Βλάττα Λαμπρινού.

Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία να τεθούν τα θεμέλια μιας αγαστής και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας και κατ’ αρμοδιότητα και κατά συγκυρία, ενώ εξέφρασε την αποφασιστικότητά της, ώστε να αρθεί κάθε εμπόδιο και να υλοποιηθούν έργα ζωτικής σημασίας για το νησί της Λήμνου, τονίζοντας την καθοριστικής σημασίας συμβολή του Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναλυτική αναφορά σε έργα τα οποία χρήζουν άμεσης προτεραιότητας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται έργα που θα συμβάλουν στην εξασφάλιση επάρκειας υδατικών πόρων, η δρομολόγηση έργων βιολογικού καθαρισμού στη Δημοτική Ενότητα Μούδρου, αλλά και η αποκατάσταση και θωράκιση του παραλιακού μετώπου της Μύρινας, στον Ρωμέικο Γιαλό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More