Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πτώση Canadair: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες, καρέ – καρέ η καθοδική πορεία του αεροσκάφους από την κάμερα της ΕΡΤ (video)

Στο αποκλειστικό πλάνο της ΕΡΤ της μοιραίας πτώσης του CL215 Canadair, φαίνεται ότι το δεξί φτερό του αεροσκάφους χτυπά σε κάποιο δένδρο και χάνει τον ένα από τους δύο πλωτήρες του μετά την πολύ χαμηλή ρίψη νερού που έκανε στη φωτιά το πλήρωμα του συγκεκριμένου αεροσκάφους. Στον εντοπισμό του πληρώματος εντοπίζονται όλες οι προσπάθειες της πολεμικής αεροπορίας. Σύμφωνα με την πολεμική αεροπορία η πτώση του αεροσκάφους έγινε στις 14:52.

Κανένα αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας δεν απογειώνεται εάν δεν έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος από τους μηχανικους. Το CL215 είναι από τα παλαιότερα αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολεμική αεροπορία και από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, μετά τη μοιραία πτώση του CL215 Canadair έχουν απογειωθεί από τον Βόλο από την Χίο και το Κοτρώνι του Μαραθώνα αεροναυαγωσωστικά προκειμένου να πάρουν μέρος στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Σε αυτά επιβαίνουν διασώστες της πολεμικής αεροπορίας και του λιμενικού σώματος

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κάρυστος: Πτώση καναντέρ κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης

Αποκλειστικό ΕΡΤ – Βίντεο και φωτογραφίες από την πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More