Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πύργος: Έρχεται η «Λευκή Νύχτα»

Ευρύ κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών στη «Λευκή Νύχτα», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου, απηύθυναν ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης, σε συνέντευξη Τύπου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος επεσήμανε πως η Λευκή Νύχτα έχει ήδη σε σημαντικό θεσμό για τον εμπορικό κόσμο της πόλης και την οικονομία της, καθώς και για την ψυχαγωγία των πολιτών.

Ο κ. Ξανθούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που η μεγάλη αυτή εκδήλωση πραγματοποιείται για μια ακόμα φορά (είναι συνολικά η 6η «Λευκή Νύχτα» Πύργου αυτή) και μεταξύ άλλων τόνισε: «Θα διαρκέσει από τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου έως τις 05:00 ξημερώματα Κυριακής. Είναι προγραμματισμένη κεντρική συναυλία με τον Γιώργο Γιαννιά με ώρα έναρξης στις 23:30 και ακόμα πολλά δρώμενα σε διάφορα σημεία της πόλης από νωρίτερα. Όπως, παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία Ιατρίδη, συναυλία με τους “Banda Morena” στην πλατεία Δικαστηρίων, μουσικά σχήματα και DJ σε επιλεγμένα άλλα σημεία της πόλης, που συνολικά θα συμβάλλουν στο να υπάρχει μουσική σε όλο το κέντρο της πόλης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More