Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Δερμιτζάκης: «Ήρθα εδώ γιατί ο στόχος είναι να αλλάξουμε κατηγορία»

Το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα που κάνει ο Πανσερραϊκός έδωσαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας και ο νέος προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού από τον διοικητική ηγέτη των «λιονταριών», οι δύο άνδρες μίλησαν για τον στόχο της ανόδου ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να γίνει ο 12ος παίκτης σε αυτήν την προσπάθεια.

«Δεν σας κρύβω ότι τα προηγούμενα χρόνια μας στεναχώρησε ως αντίπαλος, ωστόσο πλέον είναι δίπλα μας, τον καλωσορίζω, του εύχομαι υγεία, σκληρή δουλειά και επίτευξη των στόχων που από κοινού έχουμε θέσει» είπε π πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας συμπληρώνοντας:  «Ήταν διακαής πόθος δικός μας, ωστόσο πλέον ήταν οι συνθήκες πιο ζεστές για να το πετύχουμε. Ανέκαθεν θέλαμε να χτίσουμε μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και νομίζω φέτος το κάναμε και με έμψυχο δυναμικό, αλλά και με υλικοτεχνική υποδομή. Ωστόσο δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα μπάτζετ και η δυναμική, αλλά η δουλειά, η σοβαρότητα και η διάρκεια. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις όποιες επιλογές του. Είμαστε κοντά και στην μεταγραφική περίοδο και ότι χρειαστεί να κάνουμε και με οποιοδήποτε κόστος, θα το κάνουμε για το καλό της ομάδας. Ότι κάνουμε είναι για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ήταν πάντα δίπλα μας και στα δύσκολα και φέτος το δείχνει με ακόμη πιο ισχυρό τρόπο και τον περιμένουμε κοντά μας με ακόμη περισσότερη δύναμη».

«Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον Πανσερραϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνει. Ο Πανσερραϊκός είναι μία ομάδα με παρελθόν που το γνωρίζω, με παρόν που θα το ζήσω και σίγουρα με μέλλον γιατί δημιουργεί πολλά και αγωνιστικά και οργανωτικά. Αντικαθιστώ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, έναν πολύ καλό προπονητή και έναν άνθρωπο προσωπικότητα και με ποιότητα, που έστησε την ομάδα και προσπάθησε να δώσει τα μέγιστα, σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, ιδιαίτερο, με καλές ομάδες, καλά ρόστερ και καλούς προπονητές. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και προσπαθούν να το πετύχουν επί ίσοις όροις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τις κατευθύνσεις που πρέπει ώστε να είμαστε μία ομάδα ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο και που θα δίνει τα μέγιστα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχει θέσει ο οργανισμός» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Παύλος Δερμιτζάκης υπογραμμίζοντας «Ήρθα εδώ γιατί ο στόχος είναι να αλλάξουμε κατηγορία, γιατί μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει σε αυτό τον νομό αν η ομάδα βγει στη Σούπερ Λιγκ».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More