Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π.Ε Ηλείας: Πρωτοποριακός τρόπος διανομής του ΤΕΒΑ

Με υποδειγματικό τρόπο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου και με απόλυτη επιτυχία εφαρμογής της μεθόδου «Drive Through» στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα διανομής τροφίμων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τους δικαιούχους του Δήμου Πύργου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, επισκεπτόμενος τον χώρο διανομής, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Γιάννη Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ Βασίλη Σεϊντή, τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΔΕ Χρήστο Παπασημακόπουλο και την Υπεύθυνη υλοποίησης του Προγράμματος για την Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Ηλείας Αλεξάνδρα Στασινούλια, όπου συζήτησαν για τον πρωτοποριακό τρόπο διανομής, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την Π.Ε. Ηλείας, με αποτέλεσμα, με τη λήξη του ωραρίου διανομής να έχουν εξυπηρετηθεί 579 αιτήσεις.

Ο κ. Γιαννόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον ομαλό και επιτυχημένο τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας διανομής τροφίμων, η οποία ξεκίνησε από χθες στον Δήμο Πηνειού και συνεχίζεται σήμερα και αύριο στον Δήμο Πύργου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More