Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέντη: Διέκοψαν τη φαρμακευτική καταστολή στον 31χρονο αστυνομικό – Θα υποβληθεί σε τεστ εγκεφαλικής λειτουργίας

Iατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τον 31χρονο τραυματία αστυνομικό, ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Στο στόχαστρο την «πυραμίδα» του χουλιγκανισμού

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για την ανεύρεση του καθοδηγητή των αιματηρών επεισοδίων στο Ρέντη.

Οι Αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο την «πυραμίδα» του χουλιγκανισμού, η οποία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι ομάδες χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα από τα ηγετικά στελέχη συνδέσμων, έτσι ώστε να στρατολογηθούν νέα μέλη για διάφορες εγκληματικές οργανώσεις.

Η αναφορά στους «συνήθεις υπόπτους» για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει γίνει και στον φάκελο για την οπαδική βία που έχει παραδοθεί στον Άρειο Πάγο, στη λίστα με τα 200 ονόματα από οργανωμένους οπαδόυς διαφόρων ομάδων που εμπλέκονται παράλληλα και σε υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος.

Κάποιοι μάλιστα συμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έχουν και δράση μεσα από τη συμμετοχή τους σε αναρχικές ή ακροδεξιές οργανώσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More