Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ραντεβού στα προημιτελικά με δυνατές “μάχες”

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/9) αρχίζει η φάση των “16” στο Ευρωμπάσκετ με τέσσερα δυνατά παιχνίδια, στα οποία οι Εθνικές ομάδες καλούνται να… μασήσουν σίδερα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2022 ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, ωστόσο δύο μέρες μετά, η αγωνιστική δράση επιστρέφει δριμύτερη με τη φάση των “16”.

Στη 13:00 το μεσημέρι, η Τουρκία έρχεται αντιμέτωπη με την Γαλλία για το πρώτο εισιτήριο στα ημιτελικά. Εν συνεχεία, στις 15:45, η Σλοβενία των Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βελγίου, προκειμένου να οδηγηθεί όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

Από κει και πέρα, η Γερμανία που έχει εξαιρετική παρουσία έως τώρα στο Ευρωμπάσκετ, αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στις 19:00 και το εν λόγω παιχνίδι έχει ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η νικήτρια ομάδα θα διασταυρωθεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εφόσον το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη προκριθεί έναντι της Τσεχίας. Τέλος, το ντέρμπι μεταξύ Ισπανία και Λιθουανία (21:45) ολοκληρώνει τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στα νοκ άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/9) και η τηλεοπτική μετάδοση:
13:00 Τουρκία – Γαλλία (ΕΡΤ1)
15:45 Σλοβενία – Γαλλία (ΕΡΤ1)
19:00 Γερμανία – Μαυροβούνιο (ΕΡΤ3)
21:45 Ισπανία – Λιθουανία (ΕΡΤ3)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More