Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ραντεβού στις Σέρρες για τους λάτρεις της Alfa Romeo

Οι φίλοι της Alfa Romeo, «Alfisti» συναντήθηκαν αυτό το τριήμερο στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας, στις Σέρρες για το Διεθνές Trackday Serres 2024.

Το Alfisti.gr έδωσε για 15η χρονιά ραντεβού στην πίστα των Σερρών και κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων πενήντα «alfisti» οδήγησαν τις αγαπημένες τους Alfa Romeo, ενώ οι επισκέπτες θαύμασαν από κοντά μοντέλα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας. Παράλληλα κάποιες από τις ωραιότερες και καλύτερες μοτοσυκλέτες της (επίσης ιταλικής) Ducati που συνέδραμε το event έτρεξαν κόντρα στο χρονόμετρο.

Στη μοναδική πίστα Βαλκανίων, κάθε Σαββατοκύριακο φιλοξενούνται διάφορα event και όπως ανέφερε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ο πρόεδρος αυτοκινητοδρομίου Σερρών, Κώστας Μπέγος: «Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο γεγονός που αποτελεί διαφήμιση για την πόλη, το αυτοκινητοδρόμιο είναι η κορωνίδα των Σερρών, ένας τουριστικός μοχλός. Έρχονται φίλοι του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας από όλες τις περιοχές».

Ο κ.Τίμος Ζέρβας διοργανωτής ανέφερε: «Τα Alfa Romeo έχουν σπορ καρδιά και έχουν ωραίες γραμμές», παρουσιάζοντας στην κάμερα της εκπομπής διάφορα μοντέλα, ενώ όπως τόνισε «αυτά τα αυτοκίνητα έχουν αρκετά χρήματα «πάνω» τους σε αναπαλαιώσεις, ειδικά ανταλλακτικά».

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More