Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ροδόπη: Ικανοποίηση για τον Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό του Ακτινολογικού τμήματος στο Νοσοκομείο Κομοτηνής αναγκαίες όμως οι προσλήψεις

Με εντατική εργασία, παίρνοντας ένα ρεπό την εβδομάδα, ακτινολόγοι και χειριστές μηχανημάτων προσπαθούν να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση που καταγράφεται στο ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

Με τους περισσότερους των εργαζομένων να έχουν να παίρνουν σαράντα και πενήντα ρεπό“, όπως δηλώνει ο κος Αλέκος Σπανός μιλώντας σήμερα 15-12-2022 στο www.ertnews.gr.

«Κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη ακτινολόγων, αλλά και χειριστών μηχανημάτων, τόσο για τις ανάγκες του τμήματος εδώ, όσο και για τα Κέντρα Υγείας της Ροδόπης» και σημείωσε ότι καλύπτονται δωρεάν οι ανάγκες των πολιτών της Ροδόπης. «Χρειάζονται χέρια, προσωπικό επιπλέον, για να στελεχωθεί επαρκώς το τμήμα» ανέφερε.

Από την άλλη πλήρης είναι η ικανοποίηση για τις Τεχνικές Προδιαγραφές του και για τον Ιατρο-τεχνολογικό Εξοπλισμό του Τμήματος μετά από πρόσφατη σχετικά ανανέωση μέσω προγραμμάτων προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More