Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ροδόπη: Φοιτήτρια του ΔΠΘ χθες, εκλογική αντιπρόσωπος σήμερα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η παράδοση παραλαβή του εκλογικού υλικού στη Ροδόπη. Από την παλιά Καπναποθήκη του Δήμου είχαν περάσει μέχρι αργά χθες το βράδυ ογδόντα (80) εκλογικοί αντιπρόσωποι, ντόπιοι, αλλά και από άλλα σημεία της χώρας, παραλαμβάνοντας σάκους και SRT .

Από το Ρέθυμνο η Αιμιλιάνα Αραπάϊ και ο Κωνσταντίνος Μαρκαντώνης. Τους συναντήσαμε χθες βράδυ στο δρόμο προς το Πρωτοδικείο Ροδόπης. Επέστρεψε ως ασκούμενη δικηγόρος να αναλάβει καθήκοντα εκλογικού αντιπροσώπου στο Εκλογικό Τμήμα του Ανθοχωρίου, όπου προσέρχονται και ασκούν τα εκλογικά τους δικαιώματα 153 άτομα.

Ήταν μόλις το 2017 που σπούδαζε στο ΔΠΘ έως φοιτήτρια. «Γνωρίζω την πόλη και θέλησα να επιστρέψω» δήλωσε στην ΕΡΤ –www.ertnews.gr .

Στις Εθνικές Εκλογές εργάστηκε σε Εκλογικό Τμήμα της Κοζάνης, την Κυριακή στη Ροδόπη με τη γραμματειακή υποστήριξη του κ. Μαρκαντώνη.

Όσον αφορά στις απολαβές τους; Η εκτός Νομού εργασία προ-καταβάλλεται.

Για δε την παρουσία σε ίδιο Εκλογικό Τμήμα του Νομού διαμονής, βάσει της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, απαιτείται διάστημα δύο εβδομάδων.

Όσον αφορά στην ίδια την εκλογική διαδικασία; «Είναι μια ιδιαίτερη μέρα » δήλωσε και κατέθεσε την πρόβλεψή της ότι σε αντίθεση με τις Εθνικές Εκλογές θα υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση λόγω των πολλών υποψηφίων.

Μιλώντας για την συμβολή τους στην εγκυρότητα της διαδικασίας σημείωσε ότι η συμβολή των εκλογικών αντιπροσώπων είναι καθοριστική. Στην Κομοτηνή το εκλογικό υλικό θα παραδίδεται μέχρι το Σάββατο στη 13:00.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More