Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρονάλντο: «Κάνουν κριτική στην τηλεόραση για να γίνουν διάσημοι»

 

Ο Πορτογάλος σταρ άνοιξε μέτωπα, πετώντας βολές προς όλες τις κατευθύνσεις. Σε νέο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε, σχολιάζει τη στάση των άλλοτε συμπαικτών του Γκάρι Νέβιλ και Γουέιν Ρούνεϊ.

Στην κριτική που έχουν ασκήσει κατά καιρούς οι Γκάρι Νέβιλ και Γουέιν Ρούνει στάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε νέο απόσπασμα από τη συνέντευξή του, που είδε το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο να ακούς τέτοιου είδους κριτική από ανθρώπους που έπαιξαν μαζί σου, για παράδειγμα τον Γκάρι Νέβιλ. Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν τη δική τους γνώμη, αλλά δεν ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει, για παράδειγμα μέσα στο προπονητικό κέντρο, στο Κάρινγκτον, ακόμα και στη ζωή μου.

Θα πρέπει να ακούσουν όχι μόνο μια άποψη, πρέπει να ακούσουν και τη δική μου άποψη γιατί είναι εύκολο να επικρίνεις, αν δεν ξέρεις ολόκληρη την ιστορία».

Για τη σχέση του με τους Νέβιλ και Ρούνεϊ απάντησε: «Δεν είναι φίλοι μου. Είναι εύκολο να κριτικάρεις, δεν ξέρω αν έχουν δουλειά στην τηλεόραση που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν κριτική για να γίνουν πιο διάσημοι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω».//

NEW: Cristiano Ronaldo reveals why be blanked Gary Neville on the pitch and what he really thinks of Wayne Rooney.@cristiano | @GNev2 | @WayneRooney | @piersmorgan | @TalkTV pic.twitter.com/9PtiHWb2ey

— Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored) November 14, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More