Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Αντιδράσεις για τα αλιευτικά στο λιμάνι της Κολώνας

Την έντονη δυσαρέσκεια της εκφράζει η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδ/σου για το γεγονός ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης νομιμοποίησε με απόφαση του τη χρήση της Κολώνας για τα αλιευτικά σκάφη.

Σε επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τους βουλευτές, τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Ρόδου, ο πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Μιχαλάκης τονίζει ότι «Η Κολώνα είναι ο μοναδικός χώρος στη Ρόδο υποδοχής υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής κατηγορίας Mega & Super yachts που δυστυχώς τώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε ιχθυόσκαλα» και χαρακτηρίζει την απόφαση «ταφόπλακα» για τον πολύπαθο θαλάσσιο τουρισμό.

«Είναι τραγικό όταν μιλάμε για ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις και ένα υπουργείο να πηγαίνει κόντρα στην τοπική κοινωνία» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο Χρήστος Μιχαλάκης, για να τονίσει ότι η Ένωση Τουριστικών Γραφείων δεν θα αρκεστεί στην επιστολή με την οποία ζητά να ανακληθεί η απόφαση. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να μετατραπεί η Κολώνα σε ιχθυόσκαλα» κατέληξε.

Φωτό: Φίλιππος Φιλίππου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More