Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Διάθετει άδεια λειτουργίας το Beach Bar, υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης

Εξακολουθούν να βρίσκονται στο νερό οι περιβόητες θαλάσσιες πλατφόρμες του Beach bar στη Ρόδο και παρά τα δυο πρόστιμα τα οποία έχει επιβάλει το λιμενικό, μετά από τους ελέγχους που  έγιναν τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Κοντορούσης, οι ξύλινες κατασκευές θα πρέπει να απομακρυνθούν μέχρι τις 21 Ιουλίου, δηλαδή σε περίπου δύο βδομάδες από σήμερα, καθώς τότε λήγει το τελεσίγραφο της κτηματικής υπηρεσίας, με τον ιδιοκτήτη να έχει πει ότι οι κατασκευές θα έχουν απομακρυνθεί μέχρι τότε.

Έρευνα για τον τρόπο σερβιρίσματος

Στο μεταξύ βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας για τον τρόπο σερβιρίσματος και χθες όλο το προσωπικό προσήλθε στην Ασφάλεια Ρόδου προκειμένου να καταθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι φέρονται να επανέλαβαν τα όσα ισχυρίζονται τις τελευταίες μέρες, ότι δηλαδή δεν πιέστηκαν ή εξαναγκάστηκαν από τον ιδιοκτήτη να σερβίρουνε κολυμπώντας και με το νερό να φτάνει ως τον λαιμό τους. Οι εργαζόμενοι θεωρούν άδικο το ντόρο που έχει γίνει και χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας, ενώ μπαίνοντας στην θάλασσα για το σερβίρισμα αποσπούν γενναιόδωρα φιλοδωρήματα.

Η επιχείρηση διάθετει άδεια λειτουργίας

Όσον αφορά τις ξαπλώστρες που είναι ακριβώς επάνω στο κύμα, από την επιχείρηση υποστηρίζεται  ότι δεν είναι παράνομη η λειτουργία της, ενώ από την επιχείρηση διαψεύδονται και τα δημοσιεύματα που θέλουν την επιχείρηση να μην διαθέτει άδεια λειτουργίας απο το 2016,  η οποία είναι στην διάθεση των υπηρεσιών.

Εκείνο που μένει να διευκρινιστεί είναι τι είδους άδειας λειτουργίας διαθέτει το κατάστημα καθώς υπάρχουν ζητήματα με τον αιγιαλό αλλά και την γειτνίαση με αρχαιολογικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη:

Ρόδος: Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση για το σερβίρισμα δια θαλάσσης – Υπερβολικός ο ντόρος, λένε οι εργαζόμενοι

«Δεν υφιστάμεθα βασανιστήρια» – Τι δηλώνουν σε επώνυμη ανακοίνωσή τους έξι εργαζόμενοι στο beach bar της Ρόδου

Ρόδος: Θα αποσύρει τις πλωτές εξέδρες το κατάστημα που σερβίρει μέσα στην θάλασσα – Υπέρ της επιχείρησης οι εργαζόμενοι (video)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More