Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: “Οι εκλογές έχουν τελειώσει για μας” δηλώνει ο δήμαρχος Αλεξ. Κολιάδης

Ως αβάσιμη απορρίφθηκε από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου, η ένσταση που κατέθεσε η παράταξη «Με δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη κατά του αποτελέσματος του α΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ρόδου.

Στο ίδιο πλαίσιο απορρίφθηκε και η αντένσταση που είχε καταθέσει ο Αλέξανδρος Κολιάδης ως επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Αλλάζουμε-  Μαζί για τη Ρόδο».

Η απόφαση του Πρωτοδικείου, έγινε γνωστή σήμερα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και προκάλεσε αισθήματα χαράς και ανακούφισης στα μέλη της νέας δημοτικής αρχής, καθώς και πανηγυρισμούς με ασταμάτητα κορναρίσματα από τους αγρότες που είναι συγκεντρωμένοι με τα τρακτέρ τους, εδώ και τρεις ημέρες στην πλατεία δημαρχείου.

«Ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα, αλλά έπρεπε να περιμένουμε την απόφαση του Δικαστηρίου.  Αυτή η ιστορία έληξε, οι εκλογές έχουν τελειώσει για μας» δήλωσε λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης. «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, πρέπει να συμμαζέψουμε τον Δήμο, γιατί είναι σε άσχημη κατάσταση.  Στόχος μας είναι με σκληρή δουλειά να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο ροδιακός λαός» συμπλήρωσε.

«Η απόφαση επιβεβαιώνει την εκτίμηση των πραγμάτων που είχαμε κάνει από την αρχή, ότι από την επισκόπηση των ψηφοδελτίων δεν υπήρχαν σφάλματα που να ανατρέπουν το αποτέλεσμα των εκλογών» δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κώστας Χαλκιάς, που ήταν ένας από τους δικηγόρους που χειρίστηκαν όλη τη διαδικασία του επανελέγχου των ψηφοδελτίων  και της προσφυγής στα Δικαστήρια.

«Εμείς προχωρήσαμε στην κατάθεση αντένστασης για λόγους άμυνας. Αλλά εξ αρχής θεώρησα ότι δεν έπρεπε να αμφισβητηθεί το αποτέλεσμα, επειδή ήταν οριακό. Οριακό δεν σημαίνει, ούτε έωλο, ούτε αμφισβητήσιμο» τόνισε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More