Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαστηριακοί γιατροί

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι εργαστηριακοί γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου ακολουθώντας την απόφασή της τελευταίας Πανελλαδικής Διαδικτυακής Συνεδρίασης των αυτοαπασχολούμενων Εργαστηριακών Ιατρών, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 800 ιατροί. Σ΄αυτήν αποφασίσθηκε η συνέχιση της αποχής των ακτινολόγων και μικροβιολόγων, από την εργασία τους, για άλλη μια εβδομάδα και συγκεκριμένα από 20 – 24 Μαΐου 2024.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου ,παρουσία όλων των εργαστηριακών ιατρών, αποφασίσθηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

΄Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι εργαστηριακοί γιατροί της Ρόδου, “δυστυχώς, τα αιτήματα των εργαστηριακών ιατρών για μείωση του clawback και όλων των δυσβάστακτων μέτρων που δημιουργούν τεχνητά χρέη στα ιατρεία τους, δεν έγιναν αποδεκτά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη επιλογή από την συνέχιση των κινητοποιήσεων”

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, ζητεί την κατανόηση των συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση, ωστόσο, όπως τονίζουν, επιθυμούν τη στήριξη τους στα δίκαια αιτήματα του αγώνα τους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More