Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος: Αγώνας δρόμου για να είναι όλα έτοιμα ενόψει της άφιξης Τούρκων επισκεπτών

Oλοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον τουριστικό λιμένα Βαθέος, ενώ θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την βελτίωση της εξωτερικής όψης του επιβατικού σταθμού όπου είναι απαραίτητες. Τοποθετήθηκε ήδη ο σκελετός του σκιάστρου στο οποίο θα προστεθεί άμεσα η τέντα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ευάγγελος Τσεσμελής, ώστε να προστατεύονται οι τουρίστες που φτάνουν είτε με τα ημερόπλοια είτε με τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι.

Εργασίες βελτίωσης πραγματοποιούνται και στα υπόλοιπα λιμάνια του νησιού, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για την αύξηση των σημείων που γίνεται ο διαβατηριακός έλεγχος τόσο εντός του υπάρχοντος κτιρίου στο λιμάνι της πόλης όσο και στο Πυθαγόρειο με την τοποθέτηση επιπλέον λυόμενων.

Αναφορικά με τον καλλωπισμό της παραλιακής, ο κ. Τσεσμελής δήλωσε ότι, προχωρούν οι εργασίες παρά τα προβλήματα που προκύπτουν λόγω έλλειψης κονδυλίων αφού ακόμη δεν υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός.

Τέλος για την παράταση στην αλλαγή των περγκολών στην Σάμο είπε ότι υπάρχει μόνο η προφορική δέσμευση για παράταση ως τα τέλη του 2024, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί ο τύπος του σκίαστρου που θα επιλεγεί για τα καταστήματα εστίασης του Πυθαγορείου καθώς σε Σάμο, Καρλόβασι και Μαραθόκαμπο έχει οριστεί και θα πρέπει οι επαγγελματίες να συμμορφωθούν ως την προαναφερόμενη καταληκτική ημερομηνία .

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More