Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος: Αισιόδοξα τα μηνύματα από τα πρώτα δρομολόγια από Τουρκία

Θετικά τα πρώτα μηνύματα από τις αφίξεις τούρκων επισκεπτών για το φετινό καλοκαίρι.Το πρώτο δρομολόγιο του καταμαράν “SEA STAR SAMOS” έφτασε στο λιμάνι της Σάμου με 113 επιβάτες στην πλειοψηφία τους Τούρκοι, πολλοί εκ των οποίων παρέμειναν το Σαββατοκύριακο στο νησί.
Το Καταμαράν σύμφωνα με τον κεντρικό πράκτορα Τάσο Νικολαίδη θα προσεγγίζει το λιμάνι έως και τις 16 Απριλίου κάθε Παρασκευή και Κυριακή με αναχώρηση από το Κουσάντασι στις 8.30 το πρωί και αναχώρηση από το Βαθύ στις 5 το απόγευμα. Οι προσεγγίσεις θα γίνουν καθημερινές τις ίδιες ώρες από τις 17 Απριλίου ως τις 30 του μήνα και από τον Μάιο το καταμαράν θα προσεγγίζει το λιμάνι του Πυθαγορείου.
Αναφορικά με την εταιρεία MEANDER ανέβαλε το προγραμματισμένο δρομολόγιο της 1ης του Απρίλη για τις 14 Απριλίου Μ. Παρασκευή για κάποιους τεχνικούς λόγους όπως δήλωσε ο ναυτιλιακός πράκτορας Μανόλης Κυπραίου. Ως τις 30 Απριλίου το συγκεκριμένο πλοίο θα προσεγγίζει το λιμάνι της Σάμου κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 10:30 και θα αναχωρεί στις 5 το απόγευμα. Από την 1η Μαΐου οι προσεγγίσεις θα είναι πλέον καθημερινές με τη διαφορά ότι από τις 17 Μαΐου τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη με προσέγγιση στη Σάμο και τις υπόλοιπες ημέρες στο Πυθαγόρειο. Ο κεντρικός πράκτορας της εταιρείας MEANDER ανέφερε ότι φέτος ο αριθμός των αφίξεων από το Κουσάντασι θα ξεπεράσει το 2022 καθώς τα δρομολόγια ξεκίνησαν έναν μήνα νωρίτερα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More