Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος – Αλκιβιάδης Στεφανής : Κατέθεσε την πρόταση του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Το όραμα του για την επόμενη πενταετία που θα είναι περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου παρουσιάσετε στους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος είναι ο υποψήφιος που έχει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Είμαι τυχερός που στους επόμενους μήνες καλούμαι να υπηρετήσω τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου τα οποία γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι εδώ για να προσφέρω όπως κάνω τόσα χρόνια από τη θέση μου ως στρατιωτικός, έρχομαι να δώσω και όχι να πάρω τόνισε με έμφαση απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Σχετικά με την επιστολή στήριξης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Κώστα Μουτζούρη, τόνισε ότι πρόκειται για μία κυνική επιστολή η οποία αναφέρεται σε μία απαράδεκτη συνδιαλλαγή.

Ο κύριος Στεφανής ανέφερε ότι ο κ Μουτζούρης έχει κάνει πολλά πρέπει να γίνουν όμως ακόμη περισσότερα για τα νησιά που μπορούν να αναπτυχθούν κυρίως στον τομέα της καινοτομίας. Αναφορικά με το μεταναστευτικό και το θέμα των υπερδομών έκανε μία ιστορική αναδρομή στην κατάσταση που επικρατούσε το 2019 με τις μεγάλες προσφυγικές ροές και την απόφαση που έπρεπε να πάρει η κυβέρνηση προκειμένου να διαχειριστεί την κρίση. Το μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει δήλωσε χαρακτηριστικά και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει λάβει μέτρα ώστε οι μεταναστευτικές ροές να μην επηρεάζουν την καθημερινότητα των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου δημιουργώντας συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για τους μετανάστες και συνθήκες κανονικότητας για τους ντόπιους.

Επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ανέφερε ότι στο ψηφοδέλτιο του χωρούν όλοι όσοι αγαπούν την πατρίδα τα νησιά και έχουν όραμα την ανάπτυξή τους. Ο κύριος Στεφανής στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα επισκεφθεί και το νησί των Φούρνων ενώ ήδη είχε μεταβεί και στην Ικαρία . Τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει αρχικά το 60% του ψηφοδέλτιο του που είναι έτοιμο για το Βόρειο Αιγαίο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More