Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Β. Χρυσανθίδης – «Μεταπηδά» στον συνδυασμό του Αλ.Χρυσάφη

Παρελθόν αποτελεί από τη δημοτική παράταξη «ΣΕΡΡΑΣ» του Στέφανου Φωτιάδη , ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του, Βασίλης Χρυσανθίδης.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ο κ. Χρυσανθίδης με επιστολή του στον Πρόεδρο του σώματος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και την πρόθεσή του να στηρίξει τον συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων» του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

«Η απόφασή μου για μια κοινή πορεία με την «Συμμαχία Σερραίων» λήφθηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν, εκτός των άλλων, την ταύτιση απόψεων που υπάρχει σε πολλά θέματα, το έργο που έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα, αυτό που είναι σε εξέλιξη και αυτό το οποίο έχει προγραμματιστεί να εκτελεσθεί, σύμφωνα με το προεκλογικό πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων»», υποστήριξε -μεταξύ άλλων- στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του ο κ. Χρυσανθίδης.
Ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του δεν έχει να κάνει με κάποια διαφορά φιλοσοφίας με την παράταξη «ΣΕΡΡΑΣ», ούτε με κάποια διαφωνία με τον αρχηγό της παράταξης ή με κάποιον συνάδελφό του. Υπεραμύνθηκε το έργο της δημοτικής αρχής, ενώ έκανε λόγο για μεγάλες και πολλές χρηματοδοτήσεις που ήρθαν στον Δήμο Σερρών για πρώτη φορά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More