Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Ανοίγει το κολυμβητήριο μετά από τέσσερις μήνες

Το πράσινο φως για το άνοιγμα του Κλειστού κολυμβητηρίου Σερρών μετά από τέσσερις μήνες «άναψε» σήμερα η επιτροπή αδειοδότησης για την καταλληλότητα αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τα μέλη της επιτροπής επισκέφθηκαν το Κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο για να πραγματοποιήσουν αυτοψία στους χώρους των εγκαταστάσεων του, μετά τις εργασίες που έγιναν σε αυτό.  

Ο πρόεδρος της επιτροπής Χαράλαμπος Χορταράς μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του κολυμβητηρίου, τόνισε ότι δεν υπάρχει  επικινδυνότητα, τέτοια που να αποκλείει τη λειτουργία του και η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.

Ο πρόεδρος της  επιτροπής  αδειοδότησης για την καταλληλότητα αθλητικών εγκαταστάσεων, Χαράλαμπος Χορταράς είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Μετά από τη συνεδρίαση της επιτροπής σχετικά με την αδειοδότηση του κολυμβητηρίου Σερρών, αποφασίσαμε να εισηγηθούμε το άνοιγμα στον Αντιπεριφερειάρχη μέχρι τις 31.07.2024. Ήταν ομόφωνη η απόφαση. Η εικόνα που αντικρίσαμε στο κολυμβητήριο ήταν αρκετά καλή και για αυτό είναι θετική και η εισήγηση μας. Παρεμβάσεις θα γίνουν σε βάθος χρόνου. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα αποφασίσει τι άλλα έργα θα γίνουν στο κολυμβητήριο χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του. Είναι έργα που έχουν επισημανθεί , έχουν καταγραφεί κι έχουν δρομολογηθεί από το Δήμο».

Για το αν το κολυμβητήριο παρέχει ασφάλεια σε αυτούς που θα το χρησιμοποιούν ο κ. Χορταράς είπε:

«Εμείς από την πλευρά μας δεν διαπιστώσαμε κάποιο εμφανή κίνδυνο. Αυτή είναι η αρμοδιότητα μας. Μέχρι τώρα έχουν γίνει τοπογραφικές μελέτες, έχουμε βεβαιώσεις από μηχανικούς και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποια επικινδυνότητα, τέτοια που να αποκλείει την λειτουργία  του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου. Είναι σε καλή κατάσταση το κολυμβητήριο».

Η επιτροπή θα ετοιμάσει την εισήγηση, αυτή θα υπογραφεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και στη συνέχεια θα ανοίξει το κολυμβητήριο.    

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More