Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Θεσσαλία από το σωματείο Κρεοπωλών

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Σερραίων στο κάλεσμα του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Σερρών για την συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ένα φορτηγό με τα είδη που συγκέντρωσαν οι Σερραίοι Κρεοπώλες αναχώρησε πριν από λίγο με προορισμό την πληττόμενη περιοχή.  

«Ξεκινά για τη Θεσσαλία το φορτηγό με τα είδη που συγκεντρώσαμε. Είμαστε πολύ συγκινημένοι όλοι στο σωματείο Κρεοπωλών που έχουμε συγκεντρώσει τόσα πολλά πράγματα. Τα μέλη του σωματείου μας αλλά και απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε για αυτούς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι κάναμε το ελάχιστο που θα μπορούσαμε για να βοηθήσουμε αυτή τη στιγμή» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Σερρών Θεοφάνης Καμπούρης υπογραμμίζοντας ότι το Σωματείο έχει επικοινωνία με τον Δήμο Παλαμά κι αν χρειαστεί θα γίνει κι άλλο αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και εμφιαλωμένων νερών.

«Είμαστε αρωγοί πάντα και θέλουμε να βοηθάμε παντού όπου και ότι μας ζητηθεί ιδιαίτερα σε τέτοιος ευαίσθητες καταστάσεις» είπε ο κ. Καμπούρης εκφράζοντας την αλληλεγγύη του και τη συμπαράσταση του στους συναδέλφους του στη Θεσσαλία.

Όσο για την απώλεια ζωϊκού κεφαλαίου ο κ. Καμπούρης είπε: «Οι συνάδελφοι μας προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους. Σίγουρα έχει γίνει μεγάλη καταστροφή και στο κομμάτι το δικό μας που αφορά την κτηνοτροφία, θα φανούν κάποιος ελλείψεις στην αγορά, αυτό θα οδηγήσει σε κάποια ανατίμηση, δεν νομίζω όμως ότι θα είναι μεγάλη και δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος. Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν επιτρέπει να κάνουμε ανατίμηση».    

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More