Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Δρομείς μετράνε χιλιόμετρα στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών (βίντεο)

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους είναι από το πρωί σε εξέλιξη στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

 Δρομείς, περισσότεροι από 130, από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Ισραήλ και τη Φινλανδία μετράνε χιλιόμετρα στον 2ο Serres Circuit Run, στον μοναδικό αγώνα στα Βαλκάνια που πραγματοποιείται σε πίστα αυτοκινητοδρομίου. Οι δρομείς προσπαθούν να διανύσουν όσο το δυνατό περισσότερα χιλιόμετρα σε διάστημα 6, 12 και 24 ωρών.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 09:00 π.μ. με τους δρομείς να αγωνίζονται σε μία κυκλική διαδρομή απόστασης 3.044 μέτρων και ουσιαστικά να μάχονται με το χρόνο και τον εαυτό τους.

Σήμερα στις 15:00 έληξε ο αγώνας των έξι ωρών, στις 21:00 μ.μ. θα ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους οι δρομείς στον αγώνα των 12 ωρών και αύριο το πρωί στις 9π.μ. θα λήξει και ο αγώνας των 24 ωρών. Όσοι συγκεντρώσουν τα περισσότερα χιλιόμετρα στις αντίστοιχες ώρες θα αναδειχθούν νικητές.

Τα μέλη των δρομέων υγείας του Πανσερραϊκού και οι εθελοντές έδωσαν σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό ενώ είχαν φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μεγάλος απόντας ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Αγγελόπουλος που από χθες το βράδυ ενημέρωσε τους διοργανωτές ότι δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα (είχε αγωνιστεί πέρυσι) λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το πρωί της Κυριακής στις 10:00 θα γίνουν οι απονομές και θα ακολουθήσει ο αγώνας  CIRCUIT RUN n FUN 2024-6 χιλιομέτρων δυο στροφές.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών.

Στις πρωινές εκπομπές του ΕΡΤ Νews πραγματοποιήθηκαν συνδέσεις με το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More