Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Η πληρότητα “αγγίζει” και το 100% στην Κερκίνη

Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα επέλεξαν την περιοχή της λίμνης Κερκίνης για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

«Η πληρότητα αγγίζει το 100%. Είμαστε ευχαριστημένοι αφού μέχρι και σήμερα δεχόμαστε τηλεφωνήματα από κόσμο που θέλει να επισκεφθεί την περιοχή» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Κερκίνης Γιάννης Ρέκλος υπογραμμίζοντας ότι οι περισσότεροι έκαναν κράτηση δωματίων και για τις τρεις μέρες. Την Κερκίνη επισκέπτονται φέτος πολλοί από την Αθήνα ενώ σύμμαχος για τους εκδρομείς ήταν σήμερα οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Όσοι βρεθούν αυτές τις μέρες στην περιοχή μπορούν να απολαύσουν βαρκάδα στη λίμνη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να θαυμάσουν από απόσταση αναπνοής τα εκατοντάδες είδη πουλιών όπως, αυτήν την περίοδο, κορμοράνους, πελεκάνους, φλαμίγκο, να κάνουν ιππασία αλλά κι άλλες δραστηριότητες και να γευτούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και φαγητά.

Μεγάλη επισκεψιμότητα αναμένεται και την Καθαρά Δευτέρα αφού πολλοί από το Νομό Σερρών, τη Θεσσαλονίκη και τους όμορους Νομούς θα συνδυάσουν το πέταγμα του χαρταετού με μια βόλτα στην Κερκίνη. Το λιμανάκι της Κερκίνης, στο οποίο θα βρεθούν πολλοί εκδρομείς έχει πλέον μια αξιοπρεπή εικόνα μετά τα έργα που έκανε η Δημοτική Αρχή με τη στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής ενώ με τις δύο καντίνες που έχουν τοποθετηθεί ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να πιεί το καφέ του ή να γευτεί κάποιο τοπικό προϊόν.    

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More