Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: “Λουκέτο” μέχρι νεωτέρας στο κλειστό κολυμβητήριο

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων κολύμβησης και του υγρού στίβου στις Σέρρες αφού μπαίνει και πάλι λουκέτο στο Κλειστό κολυμβητήριο μετά την πτώση μικρών κομματιών τσιμέντου, όπως διαπίστωσαν και άνθρωποι της Δημοτικής αρχής, από την οροφή του.

Τα μικρά κομμάτια τσιμέντου έπεσαν από την οροφή στην πισίνα κατά τη διάρκεια της προπόνησης των αθλητριών της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με τον πρόεδρο του Συλλόγου Τάσο Παναγιώτου να ενημερώνει άμεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παναγιώτη  Κεΐσογλου ο οποίος αφού βρέθηκε στο χώρο, ανακοίνωσε το κλείσιμο μέχρι νεωτέρας του κολυμβητηρίου.

Η επιτροπή καταλληλότητας σταδίων αναμένεται να κάνει αυτοψία στο κολυμβητήριο για να εκτιμηθεί η κατάσταση κι αν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών.

Το πολύπαθο κλειστό κολυμβητήριο είχε ανοίξει λίγο πριν τα Χριστούγεννα κι ενώ για τέσσερις  μήνες ήταν κλειστό λόγω εργασιών. Το πράσινο φως για το άνοιγμα είχαν δώσει στις 11 Δεκεμβρίου 2023 τα μέλη της επιτροπής αδειοδότησης για την καταλληλότητα αθλητικών εγκαταστάσεων μετά από αυτοψία που πραγματοποίησαν σε αυτό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More