Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: “Μάγεψαν” τον κόσμο οι μαθητές του Μουσικού σχολείου Σερρών και του Ωδείου Δράμας

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγαλειώδης συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του επιβλητικού κτιρίου του Διοικητηρίου Σερρών από το Μουσικό σχολείο Σερρών και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας με θέμα «Rock in Classic» και σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Οι ογδόντα μαθητές-μουσικοί «μάγεψαν» τους Σερραίους με Ροκ, μπλουζ, κλασικούς και τάγκο ήχους και με την συνοδεία 40μελούς χορωδίας από το Μουσικό Σχολείο Σερρών και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας, υπό την διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Δράμας κ. Καμπάνη Σαμαρά.

Ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό- μουσικό γεγονός της χρονιάς χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος τη συναυλία ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε ότι η Περιφέρεια πιστεύει, στήριξε και θα στηρίζει τον Πολιτισμό, γιατί ο Πολιτισμός, όπως υπογράμμισε, μας ενώνει. «Το μουσικό σχολείο των Σερρών είναι από τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα» είπε στον χαιρετισμό του ο κ. Τζιτζικώστας ευχαριστώντας και τον Δημοτικό Ωδείο Δράμας για τη συμμετοχή του στην συναυλία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη διοργάνωση και ευχαρίστησε από καρδιάς τους συνδιοργανωτές, το Μουσικό Σχολείο Σερρών και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας για την άρτια μουσική παρουσία, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σερρών για την συνεργασία. Ο κ. Σπυρόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών Μαρία Μεντίζη για την μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και τον συντονισμό της κοινής προσπάθειας που είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεσμεύθηκε για την μελλοντική τους συνεργασία.

«Το μουσικό σχολείο Σερρών έχει βάλει πάρα πολλά θεμέλια για τη νεολαία μας. Θεωρώ ότι η δουλειά που κάνει είναι πάρα πολύ σημαντική» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Δράμας Καμπάνης Σαμαράς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More