Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Οι αστυνομικοί τίμησαν τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος συναδέλφων τους

Τη μνήμη των συναδέλφων τους που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους τίμησαν οι αστυνομικοί στις Σέρρες.

Με πρωτοβουλία της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών σήμερα Α Ψυχοσάββατο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής την οποία έχει καθιερώσει από το 1997 το συνδικαλιστικό κίνημα των Αστυνομικών η Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μητρόπολη) Σερρών και στη συνέχεια τρισάγιο στο μνημείο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών.

«Αποτίσαμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους συναδέλφους μας οι οποίοι θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος τιμώντας τον όρκο τους και της στολή τους. Εκ μέρους μας αποτελεί την ελάχιστη και προσήκουσα πράξη αναγνώρισης και σεβασμού σε αυτούς τους σύγχρονους ήρωες οι οποίοι χωρίς να διστάσουν, ρίχτηκαν στη μάχη κατά του εγκλήματος για την προστασία του κοινωνικού συνόλου έχοντας κάνει βίωμα και συστατικό στοιχείο της προσωπικότητας τους την αποκρυσταλλωμένη αντίληψη του υπηρεσιακού καθήκοντος, ευχόμενοι και προσευχόμενοι όλοι μας να μην προστεθεί κανείς άλλος συνάδελφος σε αυτόν τον  μακρύ  και στενάχωρο κατάλογο των πεσόντων συναδέλφων μας εν ώρα καθήκοντος» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σερρών Αναστάσιος  Αραμπατζής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More