Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Χειροπέδες σε πέντε άτομα για διακίνηση συνολικά 41 λαθρομεταναστών

Στη «φάκα» των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών έπεσαν συνολικά πέντε άτομα – σε τρεις  διαφορετικές περιπτώσεις – για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, με σκοπό τη διευκόλυνση της παράνομης  προώθησής τους εντός της Ελλάδος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην πρώτη περίπτωση, η σύλληψη έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου, σε περιοχή των Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ηράκλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Σερρών, ενός αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του είχε αποβιβάσει 31 αλλοδαπούς, από τους οποίους οι επτά ήταν ανήλικοι.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν σε περιοχή των Σερρών, (Κυριακή 11 Ιουνίου), δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι επιβίβασαν και μετέφεραν πέντε αλλοδαπούς, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των αστυνομικών.

Στην τελευταία περίπτωση, συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής (11 Ιουνίου) σε περιοχή των Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει σε όχημα που οδηγούσε ο ένας από αυτούς, πέντε  αλλοδαπούς με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς στο εσωτερικό της χώρας.

Όλα τα αυτοκίνηματα κατασχέθηκαν, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More