Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Σήκωσε” εξοπλισμό τσιπουράδικου που είχε πουλήσει και καταδικάστηκε

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Εφετείο Λάρισας, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση, μια 48χρονη γυναίκα, για κλοπή εξοπλισμού από τσιπουράδικο που είχε πουλήσει έναντι 25.000 ευρώ σε δύο γυναίκες από την Αλβανία.

Η ίδια στο δικαστήριο είπε ότι είχε δικαστικές διαφορές με τις δύο γυναίκες. Ειδικότερα η 38χρονη φέρεται να είχε αφαιρέσει τον Σεπτέμβριο του 2018 από τον εξωτερικό χώρο του ουζερί αλλά και τον εσωτερικό ομπρέλες και καθίσματα, εξοπλισμό κουζίνας και λάτρας, ενώ αφαίρεσε και τον θερμοσίφωνα. Η κατηγορούμενη είχε συμφωνήσει να πουλήσει την επιχείρηση σε δύο γυναίκες από την Αλβανία 25 και 30 χρονών αντί 25.000ευρώ, για τον εξοπλισμό, ώστε οι νέες ιδιοκτήτριες να ξεκινήσουν τη λειτουργία του τσιπουράδικου.

Όπως έγινε γνωστό μία γυναίκα είχε πάρει δάνειο και η άλλη δανείστηκε από φίλους και συγγενείς για να συγκεντρώσουν και να δώσουν το ποσό. Το τραγικό είναι ότι πείστηκαν από την κατηγορούμενη να μην τους μεταβιβαστεί η επιχείρηση στο όνομά τους, γιατί θα αντιδρούσε η ιδιοκτήτρια του ακινήτου που δεν ήθελε “πάρε δώσε” με αλλοδαπούς.

Η 48χρονη λοιπόν κατά καιρούς πήγαινε εκεί και όλο και κάτι αφαιρούσε ενώ εκμεταλλευόμενη την απουσία των δύο γυναικών στην Αλβανία, πήγε με φορτηγό και σε ένα βράδυ φέρεται να σήκωσε όλο τον εξοπλισμό. Οι δύο Αλβανίδες κατέθεσαν μήνυση και κάθισε στο εδώλιο για κλοπή. Μάλιστα και οι δύο νεαρές κυρίες αναγκάστηκαν να φύγουν η μία για Ιταλία και η άλλη για Αγγλία για να εργαστούν και να πληρώσουν τις οφειλές.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More