Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμίνα Διγενή : Συνεχίστε τους αγώνες

Κάλεσμα , προς μέλη και φίλους του ΚΚΕ να συνεχίσουν τους αγώνες τους για ενα καλύτερο αυριο, απεύθυνε η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας πως οσο δεν αντιδρά η κοινωνία τόσο αποθρασύνεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυρία Διγενή βρέθηκε σήμερα στις Σέρρες και μίλησε σε συνεδρίαση της Τ.Ο. του ΚΚΕ Σερρών , κατηγορώντας το σύστημα στην χώρα μας ως άπληστο , επιθετικό και κυνικό, με τους μισθούς να οδηγούνται στα τάρταρα, οι τιμές στα σουπερ μάρκετ να είναι απλησίαστες και οι ίδιοι οι καπιταλιστές να παίρνουν τα σπίτια απο τους δικούς τους ανθρώπους  και το ΚΚΕ να προσπαθεί να τα σώσει , σε αντίθεση με αυτο που το κατηγορούν πως θα τα έπαιρναν οι κομουνιστές.

Το σύστημα , ειπε , εχει γίνει αχόρταγο , θρασύτητο και το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να κάνει μπίζνες πατώντας πάνω στις ζωές των ανθρώπων , αλλά και πανω στα αποκαΐδια της χώρας.  Τίποτε πλέον δεν υπολογίζει και ενω ο κόσμος είναι στα κάγκελα , για το φορολογικό , για την ακρίβεια , το ενεργειακό , ο κ. Μητσοτάκης δεν πτοείται. Απο την άλλη μειώνεται συνεχώς το κοινωνικό κράτος, η δημόσια υγεία,  ενω οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγούνται στα σαγόνια της εφορίας και τελικά στο κλείσιμο.

Ο θυμός , επεσήμανε , δεν αρκεί , απαιτούνται συνεχείς αγώνες , οι ζωές των ανθρώπων προέχουν και για αυτο αγωνιζόμαστε. Η συμπαράταξη με το ΚΚΕ δεν είναι εύκολη , αλλά εχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και στέλνει  μήνυμα ελπιδοφόρο και αισιοδοξίας που είναι αποτέλεσμα πολυετών αγώνων.

Η κυρία Διγενή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Σερρών , όπως το Νοσοκομείο με τις ελλείψεις σε προσωπικό και τις υποδομές στον τομέα της Υγείας, των κοινωνικών υποδομών με το Κέντρο Κακοποίησης Γυναικών , των  αθλητικών υποδομών, τα προβλήματα στην Εκπαίδευση , στην ασφάλεια των σχολικών μονάδων με ειδική αναφορά στο τραγικό δυστύχημα στο 19ο Δημοτικό Σχολείο και τις ελλείψεις στο Μουσικό Σχολείο.

Κάλεσε ολους να συνεχίσουν τους αγώνες  , αλίμονο αν σταματήσουμε είπε.  

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More