Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο στο ματς με την ΑΕΚ

Ξεκίνησε σήμερα σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ για την είδοδο στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018 στη Θεσσαλονίκη.
Στο μονομελές Πλημμελειοδικείο ο κ. Σαββίδης είχε καταδικαστεί σε 25 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελς είχε επιβληθεί ποινή 10 μηνών με τριετή αναστολή για παράνομη είσοδο και απειλή στο διαιτητή.
Ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης διαβεβαίωσε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν πήγε κοντά του και ότι ο Λούμπος Μιχελ δεν μπορούσε να μπει στο χώρο για τί δεν περιλαμβανόταν στο φύλλο αγώνος. Ο ίδιος δήλωσε ότι κ. Σαββίδης διαπληκτίστηκε μόνον με παράγοντες της ΑΕΚ.

«Δεν ήθελε να δημιουργήσει ένταση, να ζημιώσει την ομάδα. Είναι άνθρωπος που έχει επενδύσει πακτωλό χρημάτων στην ομάδα. Συνήθως οι άνθρωποι που επενδύουν σε μία ομάδα έχουν σκοπό το καλύτερο και δεν θέλουν να την ζημιώσουν ή να υποστούν συνέπειες» κατέθεσε ο διαιτητής. Όσον αφορά τη φράση που του απηύθυνε στα αγγλικά ο κ. Μίχελς ότι «είσαι τελειωμένος» (“you are finished”), ο πρώην διαιτητής είπε ότι την εξέλαβε ως «διαιτητική αργκό».

Ο Βασίλης Δημητριάδης, παράγοντας της ΑΕΚ, κατέθεσε στη συνέχεια ότι μπήκε στο γήπεδο για να κατευνάσει τους παίκτες της ομάδας του. Εξεταζόμενος από το δικαστήριο τόνισε ότι η αναμέτρηση ήταν κρίσιμη για την έκβαση του πρωταθλήματος, ενώ επισήμανε ότι το «γκολ αμφισβητήθηκε δημιουργώντας μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες». «Προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση. Ο κ. Μίχελς πήγε και είπε κάτι στο αφτί του κ. Κομίνη. Ο κ. Σαββίδης δεν έφτασε κοντά στον διαιτητή. Είχε δύο τρία άτομα μαζί του, προφανώς η συνοδεία του. Δεν πείραξαν κανέναν από τους δικούς μας. Έφτασε στα 1-2 μέτρα. Δεν είδα το όπλο», είπε -μεταξύ άλλων- ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More