Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιεράπετρα ο Π. Πολάκης – Συναντήσεις με δήμαρχο και υγειονομικούς

“Εάν επανεκλεγεί ο Μητσοτάκης το Νοσοκομείο Ιεράπετρας θα κλείσει όπως θα κλείσουν και Νοσοκομεία σε άλλους νομούς της χώρας” δήλωσε από την Ιεράπετρα ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας και Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την Ιεράπετρα.

Ο κ Πολάκης συνάντησε τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, οι οποίοι και του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω υποστελέχωσης και ιδιαίτερα η Παθολογική Κλινική.

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης τόνισε ότι η παθολογική κλινική λειτούργησε μόνο κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε ότι “στο σχέδιο Πλεύρη-Μητσοτάκη το Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπως και άλλα δεν χωράνε”.

ο κ. Πολάκης συνάντησε επίσης τον δήμαρχο Ιεράπετρας, τονίζοντας την στήριξη του στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζει ο Δήμος σε συνεργασία με το σύλλογο εργαζόμενων του νοσοκομείου Ιεράπετρας και φορείς της πόλης με αφορμή την υποστελέχωση αλλά και τον κίνδυνο «για κλείσιμο του Νοσοκομείου Ιεράπετρας». Σε πολιτική εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Ιεράπετρας μιλά αυτή την ώρα ο Τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More