Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε εξέλιξη η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη – Βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Κ. Ζέρβα και στις πρώην εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας ΦΙΞ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα και αυτή τη στιγμή δίνει το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση του έργου αστικής ανάπλασης, των πρώην εγκαταστάσεων, της ζυθοποιίας ΦΙΞ, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας σε υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (4/10) στο εκλογικό κέντρο του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στη Μακένζι Κινγκ, προκειμένου να εκφράσει έμπρακτα τη στήριξη του κόμματος.

Στη συνέχεια, ο Κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπου και παρίσταται στην επίσημη παρουσίαση του έργου αστικής ανάπλασης, των πρώην εγκαταστάσεων, της ζυθοποιίας ΦΙΞ.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αντωνακοπούλου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More