Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σιδηρόκαστρο: Χαμόγελα και καλάθια από τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Σιδηρόκαστρο το τετραήμερο κάμπ μπάσκετ που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής από τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη.

Για τέσσερις μέρες τα παιδιά του Σιδηροκάστρου διδάχθηκαν τα μυστικά του μπάσκετ από τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του στην Giannakis academy που όπως κάθε χρόνο αυτήν την επετειακή ημερομηνία (14 Ιουνίου) βρίσκονται σε μια ακριτική γωνία της χώρας.

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης βραβεύει τον Παναγιώτη Γιαννάκη.Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο

Η τελευταία μέρα του τουρνουά τα είχε όλα: Διπλό όλων των τμημάτων, τελικοί διαγωνιστικών, απονομές στους νικητές, βραβεύσεις του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο και του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη στον «δράκο» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη και πολλά χαμόγελα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βραβεύει τον πιο πιστό φίλο του Ρούπελ, Χρήστο Τοπολίγκα

Άνθρωποι της Διοίκησης του Ρούπελ Σιδηροκάστρου βράβευσαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Νίκο Λινάρδο με αναμνηστικές φανέλες και δώρα, ενώ το μετάλλιο του παρέλαβε και ο πιο πιστός φίλος του Ρούπελ, Χρήστος Τοπολίγκας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More