Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σλοτ: «Μπορώ να επιβεβαιώσω, θα είμαι προπονητής της Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, επιβεβαίωσε σήμερα (17/5) ότι θα αναλάβει τη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρήσει από την ομάδα της Premier League στο τέλος της σεζόν.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι προπονητής εκεί την επόμενη σεζόν», είπε ο Σλοτ σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το ESPN.

Η Φέγενορντ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Σλοτ, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο X αναφέροντας: «Η εποχή του Άρνε Σλοτ πλησιάζει στο τέλος της. Ας απολαύσουμε τις τελευταίες στιγμές.»

Η Λίβερπουλ δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τον αντικαταστάτη του Κλοπ, με τον Γερμανό προπονητή να αποχωρεί μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τη Γουλβς την Κυριακή (19/5).

Ο Σλοτ είναι προπονητής της ολλανδικής ομάδας από το 2021 και κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλήματος Eredivisie το 2022-23 μαζί με το Κύπελλο (KNVB Cup) αυτή τη σεζόν. Η Φέγενορντ έφτασε επίσης στον τελικό του Europa Conference League στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο.

Ο Κλοπ ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα έφευγε από τη Λίβερπουλ στο τέλος αυτής της σεζόν.

Ο Σλοτ είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τη Φέγενορντ στο τέλος της περασμένης σεζόν έως το 2026, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ έπρεπε να πληρώσει στον ολλανδικό σύλλογο ένα άγνωστο ποσό για την υπογραφή του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More