Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοβαρά επεισόδια στο ΔΑΚ Κομοτηνής στον αγώνα Πανθρακικός – Εθνικός

Επεισόδια σημειώθηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Εθνικό Πειραιώς στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όταν στο 43ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-1, ο παίκτης του Εθνικού Σπύρος Γεωργούσης υπέπεσε σε ένα ακόμη σκληρό μαρκάρισμα εναντίον του παίκτη της αντίπαλης ομάδας, Χρήστου Γιαννακιτσίδη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. 

Στην συνέχεια τραυματιοφορέας του Πανθρακικού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και διαπληκτίστηκε έντονα με τον Γεωργούση. Ο Διαιτητής αποφάσισε να συνεχισθεί κανονικά ο αγώνας, όμως οι παίκτες του Εθνικού αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Ο αγώνας διακόπηκε και ανάλογα με το φύλλο αγώνα, θα κριθεί η τύχη της πρόκρισης των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Μετά τον αγώνα ο Γεωργούσης μήνυσε τον τραυματιοφορέα του Πανθρακικού και ο Σαπνάρας, ο αμυντικός του Πανθρακικού μήνυσε τον Γεωργούση για χτύπημα.  

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στο τμήμα. Μετά από λίγη ώρα αποσύρθηκαν οι μηνύσεις, ωστόσο, ο τραυματιοφορέας και ο Γεωργούσης διώκονται αυτεπάγγελτα και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.  

Αξίζει να αναφερθεί, η εμφάνιση της φιλοξενούμενης ομάδας, χαρακτηρίστηκε από πολλούς, ως πολύ επιθετική από το ξεκίνημα του αγώνα, με τις προθέσεις των παικτών του Εθνικού να είναι έξω από το ποδοσφαιρικό πλαίσιο, θυμίζοντας άλλο σπορ.

πηγή φωτό: sportsaddict.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More