Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου: “Δεν λειτουργεί το σύστημα υγείας για τον πολίτη” (βίντεο)

Mέρα με τη μέρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “ανεβάζει στροφές” στο δρόμο για την 9η Ιουνίου, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Από την Κρήτη, ο Στέφανος Κασσελάκης κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, με τα μηνύματα από τα Χανιά, πρώτο σταθμό χθες της περιοδείας του, να είναι, σύμφωνα με τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενθαρρυντικά. Ο πρόεδρος του κόμματος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της κάλπης και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται το Ρέθυμνο.

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου λίγο μετά τις 9:30 το πρωί. Στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος συνομίλησε με τους εργαζόμενους, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφέροντας, χαρακτηριστικά, ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

“Δεν λειτουργεί το σύστημα υγείας για τον πολίτη και εσείς εργάζεστε με επισφάλεια” ανάφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στους εργαζόμενους. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Μαρκάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα υποστελέχωσης και τις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση. Ο Παύλος Πολάκης, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, αναφέρθηκε στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και “στις τομές που – όπως υποστήριξε – είχαν γίνει στο δημόσιο σύστημα υγείας”.

Μετά το νοσοκομείο, ο κ Κασσελάκης περπάτησε για πολλή ώρα στους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου και έτυχε ζεστής υποδοχής από πολλούς πολίτες, οι οποίοι τον σταματούσαν, είτε για να του ζητήσουν κάτι, είτε για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκεφτεί τα Σφακιά και στη συνέχεια με φουσκωτό σκάφος θα μεταβεί στη Γαύδο, ενώ αύριο, Σάββατο, θα περιοδεύσει στο Ηράκλειο.

Ο “οδικός χάρτης” του Απριλίου

Το επόμενο διάστημα, όπως ανέφεραν στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει τη δραστηριότητα του εντός και εκτός Ελλάδας, με τον “οδικό χάρτη”, σύμφωνα πάντα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Απρίλιο να διαγράφεται ως εξής:

Στις 14 Απριλίου γίνονται οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη από την βάση των υποψηφίων στις ευρωεκλογές.
Στις 18/4 θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.
Ο Στ. Κασσελάκης θα ψηφίσει ηλεκτρονικά στις προκριματικές, καθώς από τις 13 μέχρι και τις 16 Απριλίου θα βρίσκεται στη Ν. Υόρκη, όπου θα παρακολουθήσει την παρέλαση των ομογενών για την 25η Μαρτίου, ενώ θα έχει επαφές με φορείς και παράγοντες της Ομογένειας.
Για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση για το κράτος Δικαίου
Από τις 21-28 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία στα περισσότερα νησιά της χώρας, από το Καστελόριζο μέχρι τις Κυκλάδες.

Η Κουμουνδούρου, σημείωσαν οι ίδιες πηγές, προγραμματίζει, επίσης, ξεχωριστές εκδηλώσεις, μία για τους συνταξιούχους και μία για το στεγαστικό ζήτημα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More