Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή της κοινωνίας – Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ

«Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ανάδειξή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ο νέος πρόεδρος του κόμματος υπογράμμισε ότι το πρώτο του ταξίδι θα είναι στην Κύπρο.

«Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και έχουνε μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο. Από εδω και πέρα έχουν την υποστήριξη όλων μας».

Στη συνέχεια είπε: «Έχω να πω μερικά ευχαριστώ, πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή αλλά και σήμερα. Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από δω και πέρα». Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον κ. Νίκο Παππά αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δεν θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς».

«Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Αλλά και τη δική μου προσωπική οικογένεια, τον Τάιλερ και την σκυλίτσα μου. Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου και της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπα ότι την εκτιμώ και ότι προσβλέπω στη συνεργασία της. (…) Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή της κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More