Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στήριξη στις βολιώτικες επιχειρήσεις με ένα “κλικ”

Κάλεσμα προς τους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα, να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα του Βόλου μέσω ηλεκτρονικών αγορών, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου.

Για τον σκοπό αυτό, δημιούργησε την ιστοσελίδα www.raininghope.gr, στην οποία περιλαμβάνονται τοπικές επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόκειται για μια πανελλαδική καμπάνια, στοχευμένη, με σημαντικό προϋπολογισμό χορηγούμενων διαφημίσεων στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κ.α), στο πλαίσιο εξωστρέφειας της τοπικής αγοράς για την ενίσχυση και τη στήριξη των μικρών και πληγεισών επιχειρήσεων της πόλης.

Στο Raininghope.gr καθένας/καθεμιά  βρίσκει ό,τι χρειάζεται ενώ παράλληλα στηρίζει μια επιχείρηση που έχει ανάγκη «να σταθεί στα πόδια της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Η ιστοσελίδα Raininghope.gr υλοποιήθηκε για να προσφέρει την ελπίδα στην τοπική αγορά.  Σκοπός της είναι η ταχεία ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και η απρόσκοπτη επαναλειτουργία πολλών επιχειρήσεων και εμπόρων που πραγματικά έχασαν τις δουλειές τους”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More